Renovering udvendig er nu startet august 2022

Varde Miniby Fonden er utroligt glade for at kunne meddele at den udvendige renovering af fondens Ejendom, Minimurernes Hus, Lundvej 4A i Varde er gået i gang. Vi får nu via de indsamlede midler på ca. kr. 297.000 og materialer til fugerne fra firmaet Dan grit, omfuget hele ejendommen.

Det er Max Mathiesen & søn i Varde der har fået overdraget arbejdet. Firmaet har stor erfaring i nænsom renovering af ejendomme og har udover også økonomisk valgt at støtte ved at sponsorere opsætning og nedtagning de meget dyre stilladser.

Vi har desværre ikke p.t kunne samle midler til at renovere det meget dårlige eternitskiffertag fra 1941, men vi fortsætter ufortrødent at søge om midler hos diverse fonde og formuende privatpersoner/virksomheder der har stor interesse i at støtte bevarelse af gamle arkitektoniske ejendomme samt Minimurernes arbejde.

De bedste hilsner fra bestyrelsen.

P.B.V

Gustav Petersen

Formand

 

 

Præsidenten for Varde Rotary Klub,Ole Bugge Erikstrup, overrækker 10.000 kr. til indkøb af hårde hvidevarer til "Pusterummet" i Minimurernes nye hus på Lundvej 4 i Varde. Dette sker til formanden for Varde Miniby Fonden, Gustav Petersen . På billedet ses også medlem Rotary Varde, Henrik Jessen samt Jens Chr. Holm og Knud Kristensen fra bestyrelsen i Varde Miniby Fonden.Beløbet giver stor glæde i dagligdagen for Minimurerne. I "Pusterummet"  har de fået indrettet et moderne køkken samt mødefaciliteter.Stor tak til medlemmerne af Rotary Varde der har medvirket til at gøre dette muligt.

Indvielsen 5.Maj 2018

Et udpluk af mange billeder. Solen skinner en dejlig sommerdag og det ses tydeligt på billedet af Minimurerne

Indvielse af Minimurernes Hus Lørdag d. 5.maj 2018

En fantastisk dag med åbningen af Minimurernes Hus er netop slut. Der var et stort fremmøde og det gjorde dagen til en stor oplevelse for os alle. Endnu engang 1000 tak til alle der har været med til at gøre renoveringen af bygningen muligt.