30.Marts 2023 modtog Varde Miniby Fonden tilladelse fra Civilstyrelsen til at begynde at samle midler ind til at få det 82 år gamle tag skiftet.Tilladelsen har sagsnummer 23-700-06151  Det er vi meget glade for og indsamlingen starter lodret op med aktiviteter på de Sociale medier samt ved andre kampagner-

Varde Miniby Fonden er utroligt glade for at kunne meddele at den udvendige renovering af fondens Ejendom, Minimurernes Hus, Lundvej 4A i Varde er gået i gang. Vi får nu via de indsamlede midler på ca. kr. 297.000 og materialer til fugerne fra firmaet Dan grit, omfuget hele ejendommen.

Det er Max Mathiesen & søn i Varde der har fået overdraget arbejdet. Firmaet har stor erfaring i nænsom renovering af ejendomme og har udover også økonomisk valgt at støtte ved at sponsorere opsætning og nedtagning de meget dyre stilladser.

Vi har desværre ikke p.t kunne samle midler til at renovere det meget dårlige eternitskiffertag fra 1941, men vi fortsætter ufortrødent at søge om midler hos diverse fonde og formuende privatpersoner/virksomheder der har stor interesse i at støtte bevarelse af gamle arkitektoniske ejendomme samt Minimurernes arbejde.

De bedste hilsner fra bestyrelsen.

P.B.V

Gustav Petersen

Formand

 

 

Renovering udvendige fuger er afsluttet og resultatet er bare så flot.Tusind tak til alle der har støttet projektet

Indvielsen 5.Maj 2018
Indvielsen 5.Maj 2018
Et udpluk af mange billeder. Solen skinner en dejlig sommerdag og det ses tydeligt på billedet af Minimurerne

Indvielse af Minimurernes Hus Lørdag d. 5.maj 2018

En fantastisk dag med åbningen af Minimurernes Hus er netop slut. Der var et stort fremmøde og det gjorde dagen til en stor oplevelse for os alle. Endnu engang 1000 tak til alle der har været med til at gøre renoveringen af bygningen muligt.